bästa fannybanny

Åker till stallet nu. Ska hoppträna Fanny, Kulkul :)




resultat

Lc:n Gick jäätte bra! Överförvämntan, Ett stopp men det var ett missförstånd mellan oss! Annars hoppade han som en gud och bara matade hinder! Film kommer kanske upp senare ikväll :) 

Lb:n Gick oxå överförväntan! Han började krångla lite på framhoppningen men sen på banan var han galet bra! Hoppade stooort över nästan alla hinder asså typ as stort, pigg som 17 var han! Efter hinder 3 va det en båge till en kombination och helt plötsligt stannar han? :o Red om på det igen och han stannar???! Asså hallå?! Cooper det är en kombination, räcke, räcke.. Inte alls svårt! Tog om det igen och han hoppar. Sen hinder nr 5 var en maxad oxer jätte lång och ha orkade bara inte så han stannade men annars vilket flytt iallafall till hinder nr 3! jätte duktig var han!

Nu ska jag åka till sörping och kolla Dressyr DM och efter det till stallet. 

Stilen är väl inte den bästa men det sket jag fullständigt i! Vi skulle bara gå 0!


Tagga vrf

Vaknade för typ en halv timme sen och nu har jag ätit frukost. Skolan börjar 8 och första lektionen är spanska, rätt kul faktist! Idag kommer et bli rätt stressigt för att först har jag och Melvina friidrott träning och sen typ på dirr efter så har jag, Lova, Linn, Fanny, Vanessa, Maja och Jessica fotbolls träning ute i smedby. Älskar utmaningar och ett snäpp svårare saker :) Nu ska ag hoppa in i duscken så jag inte kommer för sent. Juat det, glömde en sak! Är anmäld till helgens täcling som går på VRF. Hoppar LC och LB. SIIIIIIIISTA CHANSEN NU!!! As nervöst är jag!


nej asså seriöst! jag dör

 

Min Melvina bara min

GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN! Igår fyllde du hela 13 bast, inte den lilla skit ungen längre ;) Ne jag skoja, hihi. Men du betyder melvis och jag älskar dej som 17! ♥




stallet next




Drar till stallet och 2 ponnyn ska svettas idag! Cooper ska bara ridas igenom lite sen hoppa Fanny! Blir ju ur kul. Sorry för dålig update, jag bloggar när jag känner för det osv.. kanske lägger ner bloggen aja skit samma jag får helt enkelt se :)

Mitt liv kretsar runt denna låt!!! Helt sick är den. love it